Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS POSA EN MARXA IBIZI

29Agosto2019

SAGALÉS POSA EN MARXA IBIZI

Sagalés ha posat en marxa un servei privat de bicicleta compartida a la ciutat d'Eivissa, amb tecnologia de Nextbike i col·laboració de Pacha. El nou servei de bikesharing ha nascut sota la marca "Ibizi" i des d'aquest mes d'agost està en funcionament a Eivissa.

Amb aquesta iniciativa, Sagalés, que ja està present a l'illa d'Eivissa, fa una aposta en ferm per una mobilitat sostenible i responsable amb el medi ambient, així com dota Eivissa d'una nova alternativa de transport urbà tant per a usuaris residents com per turistes, connectant l'estació d'autobusos CETIS amb el port d'Eivissa i diferents hotels.

El sistema compta inicialment amb 150 bicicletes i un total de set estacions: una a l'estació d'autobusos CETIS, dues estacions a l'Hotel Pacha, una a Hotel Destinació, una al moll sud (monument als corsaris), una al moll de ribera (barques Formentera), una a Marina Botafoc i una a Botafoc.

Ibizi s'incrementarà escalonadament fins a 300 bicicletes en funció de l'èxit del sistema. Les bicicletes són de tipus urbà, còmodes i ergonòmiques, ideals per desplaçar pels carrers de la ciutat.

Per fer ús del servei cal descarregar l'app nextbike des d'on és possible gestionar el lloguer de les bicicletes:

 

Quant a les tarifes, hi ha tres modalitats segons l'ús que vulgui fer-se del servei: usuari habitual i usuari esporàdic. Els usuaris habituals, més interessats en desplaçaments curts, poden subscriure's al sistema i mitjançant el pagament d'una quota que pot ser mensual (15 € / mes) o anual (120 € / any) gaudir de lloguers al dia il·limitats, amb la primera mitja hora de cada lloguer gratis i amb un cost de 2 € cada 30 minuts addicionals fins a un màxim de 30 € / 24h. En el cas d'usuaris esporàdics, el cost és, des del primer minut, de 2 € cada 30 minuts fins a un màxim de 30 € / 24h.

Al web www.goibizi.com es poden consultar totes les tarifes i el funcionament del servei, així com donar-se d'alta com a usuari de Ibizi.