Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SORTEGEM 10 ENTRADES DOBLES PER A L'OBRA EL JOVENCITO FRANKENSTEIN

02Octubre2019

SORTEGEM 10 ENTRADES DOBLES PER A L'OBRA EL JOVENCITO FRANKENSTEIN

Sagalés enceta un concurs a Facebook i Instagram, on sortejarà 10 entrades dobles per l'espectacle "El Jovencito Frankenstein" al Teatre Tívoli (Barcelona), per a la funció del dia 11 d'octubre (21:30h). Si vols aconseguir una entrada doble, hauràs de contestar a la pregunta: "Quin és el nom del director de la pel·lícula en la qual es basa aquest musical?". Les entrades es sortejaran entre tots els participants que hagin encertat la resposta.  

El Jovencito Frankenstein és un terrorífica comèdia musical (basada en la famosa pel·lícula) que ha aconseguit posar en peu a l'exigent públic de Broadway i al West End. Explica la divertida història del jove doctor Frederick Frankenstein, un neurocirurgià nord-americà que hereta el castell del seu avi a Transilvània i -encara que al principi tracta d'evitar caure en els mateixos errors que el seu avantpassat - acaba visitant el cementiri per crear el seu propi monstre.

Terminis i Condicions del concurs:
1. La promoció és vàlida entre el 2 i el 9 d'octubre del 2019. 
2 Participaran tots aquells usuaris que siguin seguidors de la pàgina oficial de Facebook i Instagram de Sagalés i de Grup Balañà.
3. Participaran en el sorteig totes aquelles persones que contestin correctamente a la pregunta: "Quin és el nom del director de la pel·lícula en la qual es basa aquest musical?" en la mateixa publicació de Sagalés. 
4. L'esmentat sorteig serà de participació gratuïta.
5. El premi són 10 entrades dobles en total per a l'espectacle de Grup Balaña, El Jovencito Frankenstein (divendres 11 d'octubre, a les 21:30h). Caldrà facilitar nom complet i DNI dels guanyadors per recollir les entrades a les taquilles el dia de l'espectacle.
6. Amb la seva participació en el sorteig, autoritza a Sagalés a publicar el seu nom si resulta guanyador.
7. El sorteig es realitzarà el dijous 10/10/2019 a les 11:00h. L'usuari que participi fora del termini (2-9 octubre 2019) no entrarà dins del sorteig.
8. Sagalés es reserva el dret de suspendre la promoció, per causa justificada.