1. inici
 2. Notícies
 3. EL SKIBUS REGALA 15 ENTRADES DOBLES PEL MONÒLEG DE DAVID GUAPO

12Gener2020

EL SKIBUS REGALA 15 ENTRADES DOBLES PEL MONÒLEG DE DAVID GUAPO

El Skibus de Sagalés enceta un concurs a Instagram on es sortejaran 15 entrades dobles per l’espectacle de David Guapo #quenonosfrunjanlafiesta1, per a la funció del proper 2 de febrer (17:45h). Si vols aconseguir una entrada doble, has de seguir l’Instagram de Sagalés i Grup Balañà, i contestar la pregunta: Quin ha sigut el teu moment més còmic a la neu? Les entrades es sortejaran entre tots els participants. 

#quenonosfrunjanlafiesta1 de David Guapo és un espectacle ideal per gaudir amb parella o amics. Tracta sobre les divertides escenes entre parelles amb les que tots estem familiaritzats i amb les que tant ens podem arribar a riure. Amb aquest monòleg David Guapo aconsegueix fer-te riure fins que, literalment, et fa mal la boca de tant fer-ho. Un autèntic xou que desborda energia, bon rotllo i diversió.

Terminis i Condicions del concurs:

 • La promoció és vàlida entre el divendres 17 de gener de 2020 fins el 29 de gener de 2020.
 • Per participar en el sorteig, l'usuari haurà de comentar a la publicació en el Instagram de Sagalés responent a la pregunta formulada. Han de seguir el compte oficial d'Instagram de Sagalés i de Grup Balaña.
 • Participaran en el sorteig totes aquelles persones que responguin a la pregunta "Quin ha estat el teu moment més còmic a la neu?" en la mateixa publicació de l'Instagram de Sagalés. Cada usuari podrà participar una única vegada.
 • L'esmentat sorteig serà de participació gratuïta.
 • El premi són 15 entrades dobles per a l'espectacle de el Grup Balaña, David Guapo: #quenonosfrunjanlafiesta el dia 2 de febrer de 2020 a les 17:45 a la sala Club Capitol de Barcelona. Serà necessari facilitar el nom complet i DNI dels guanyadors per recollir les entrades a les taquilles el dia de l'espectacle.
 • Amb la seva participació en el sorteig, autoritza a Sagalés a publicar el seu nom si resulta guanyador.
 • El sorteig es realitzarà el 30 de gener de 2020 a les 12: 00h. L'usuari que participi fora del termini establert en el punt 1, no entrarà dins el sorteig.
 • Es triarà els guanyadors de l'sorteig amb l'eina online Sortea2 de manera que es triïn a l'atzar.
 • Sagalés es reserva el dret de suspendre la promoció, per causa justificada.