1. inici
  2. Notícies
  3. UN ANY MÉS, SAGALÉS COL·LABORA AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

03Febrer2020

UN ANY MÉS, SAGALÉS COL·LABORA AMB L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS PER A LA CONTRACTACIÓ DE DONES CONDUCTORES

Un any més, Sagalés ha signat un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers i es compromet a contractar un 60% de les alumnes que superin amb èxit el curs gratuït de conducció d’autobús (Carnet D + CAP viatgers) adreçat exclusivament a dones que visquin a Granollers, amb una durada de 197 hores (155 hores + 42 hores de pràctiques en empresa). Aquesta formació està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, en el marc del projecte Treball als barris.

Les interessades en fer el curs han d'adreçar-se al Servei Local d’Ocupació, a la Masia Tres Torres (c. de les Tres Torres, 18-20, tel. 93 861 13 90 - feinagm@ajuntament.granollers.cat / www.granollers.cat/ocupacioempresa/pontsalafeina).

Pel curs que es va iniciar al mes de març de 2019, i pel que també hi havia un total de 8 places, es van presentar 18 sol·licituds, i tres de les vuit participants ja estan treballant amb nosaltres. Aquesta iniciativa té l'objectiu de contribuir a la igualtat de gènere i d’oportunitats al món laboral en la conducció d'autobusos, on la presència de la dona és minoritària. 

Amb aquesta iniciativa, Sagalés vol contribuir a la igualtat de gènere i d'oportunitats en el sector de la conducció d'autobusos.