Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. LA LÍNIA 240 MILLORA EL SERVEI PER FACILITAR L'ACCÉS ALS INSTITUTS DE CALDES DE MONTBUI I MOIÀ

08Setembre2020

LA LÍNIA 240 MILLORA EL SERVEI PER FACILITAR L'ACCÉS ALS INSTITUTS DE CALDES DE MONTBUI I MOIÀ

La línia 240 amplia la seva oferta de servei a partir d'aquest dilluns 14 de setembre per millorar la connexió en bus als instituts de Caldes de Montbui i de Moià.

D’una banda, per tal de millorar la connexió de Castellterçol i Sant Quirze de Safaja amb l’IES Manolo Hugué (Caldes de Montbui), es perllonga i modifica el recorregut del bus Mollet-Caldes que surt a les 13.45h de Mollet i arriba a Caldes a les 14.25h. Així, a partir del 14 de setembre, aquest bus passarà per l’IES Manolo Hugué a les 14.35h i arribarà fins a Sant Feliu de Codines, Sant Quirze de Safaja i Castellterçol, per tal que els alumnes puguin tornar als seus respectius pobles d’origen (fins ara acabava el seu recorregut a Sant Feliu de Codines).

D’altra banda, en dies lectius, per atendre les necessitats dels alumnes de Caldes, Sant Feliu de Codines i Sant Quirze de Safaja que van a l’institut de Moià, es perllonga l’expedició que surt de Moià a les 15.00h fins a Caldes de Montbui. D’aquesta manera els alumnes que surten de l’institut de Moià a les 14.45h només hauran d’esperar 15 minuts per desplaçar-se cap als seus respectius municipis d’origen.

Consulta els horaris complets aquí.