1. inici
  2. Notícies
  3. NOU TRANSPORT A DEMANDA ENTRE MANRESA I CALAF

17Setembre2020

NOU TRANSPORT A DEMANDA ENTRE MANRESA I CALAF

A partir del proper dilluns, millora la línia de bus que connecta Manresa amb Calaf. Aquesta actuació forma part del servei de Transport a la Demanda al Bages. En concret, les actuacions que es duen a terme al corredor Manresa-Calaf són:

  • Fer parades a la demanda i reestructurar els horaris de tot el corredor Manresa-Calaf per tal d’oferir una oferta més adaptada a les necessitats del usuaris.
  • A més de les parades a la demanda, s’afegeixen 2 noves expedicions de dilluns a divendres feiners en direcció Manresa i 1 en direcció Calaf. De manera que l’oferta de dilluns a divendres feiners quedarà en 11+11.
  • També s’afegeix una nova expedició en dissabtes, de manera que l’oferta quedarà amb un 2+2, permetent als usuaris anar pel mati i tornar per la tarda en els dos sentits.

Les parades que es faran a la demanda són parades intermèdies entre Manresa i Calaf, que només es faran en cas que un usuari ho sol·liciti prèviament. L’usuari podrà fer la reserva amb 30 minuts d’antelació, per telèfon al 900 13 00 14 (de dilluns a divendres feiners de 8.00 a 20.00h), a www.sagalesondemand.com i en l’aplicació per a dispositius mòbils ‘Sagalés On Demand’.