1. inici
  2. Notícies
  3. NOVA VERSIÓ ANDROID I iOS DE L’APP DE SAGALÉS, ACCESSIBLE PER A PERSONES INVIDENTS

21Setembre2020

NOVA VERSIÓ ANDROID I iOS DE L’APP DE SAGALÉS, ACCESSIBLE PER A PERSONES INVIDENTS

Sagalés estrena nova versió de la seva app Android i iOS amb millores en l’accessibilitat per a persones cegues. Està disponible al Playstore una actualització de l’aplicació que fa servir l’eina TalkBack per ajudar a les persones invidents a navegar a través de l’app de Sagalés. 

A més, ja està disponible també per a iOS a iTunes, on aquesta funcionalitat es fa a través de l’eina VoiceOver. A l’igual que TalkBack, VoiceOver permet la navegació a través de l’app a través d’indicacions de veu. 

TalkBack, de la mateixa manera que VoiceOver a iOS, és un lector de pantalla de Google inclòs en el sistema operatiu Android i que llegeix les diferents pantalles d’una aplicació. D’aquesta manera, a través de missatges de veu, l’eina TalkBack va guiant a l’usuari durant tota la navegació, sense necessitat de mirar la pantalla. 

Amb la posada en marxa d’aquesta millora en l’app corporativa de Sagalés, la companyia reafirma el seu compromís amb un transport públic accessible per tothom i amb la tecnologia com a eina facilitadora de la mobilitat per a tot tipus d’usuari.