Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. COMENCEN LES OBRES DE LA COTXERA D'ARTÀ, A MALLORCA

30Setembre2020

COMENCEN LES OBRES DE LA COTXERA D'ARTÀ, A MALLORCA

La presidenta del govern balear, Francina Armengol,  el conseller de mobilitat i habitatge, Marc Pons acompanyat pel batle d’Artà, Manolo Galan; el director general de mobilitat i transport terrestre, Jaume Mateu, el director gerent del Consorci de Transports de Mallorca, Maarten Johannes Van Bemmelen i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, han posat aquest matí la primera pedra de la futura cotxera de la nova flota de busos TIB a Artà.

L’obra ubicada al polígon Industrial d’Artà, inclou la construcció d’una cotxera amb capacitat per allotjar vint-i-sis autobusos i vint-i-un turismes pels treballadors, un sortidor de càrrega ràpida de gas natural i un túnel de rentat. A més, també es construirà un edifici que acollirà una oficina, un magatzem, una sala de recaptació, taquilles pels conductors, sales de descans i banys.

La nova infraestructura és una de les obres previstes en el contracte de la nova concessió del servei de transport públic de la zona llevant-migjorn que gestionarà Sagalés-Caldentey.  El servei d’aquesta zona incrementarà en un 39,5% respecte el servei actual. 

La cotxera que avui s’ha visitat és una de les dues noves instal·lacions previstes per acollir la futura flota d’autobusos de Sagalés-Caldentey. A més de la cotxera d’Artà, Sagalés–Caldentey, disposarà d’una altra cotxera a Felanitx que estarà ja terminada a principis de novembre.