Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
 1. inici
 2. notícies
 3. NO PERDIS EL TEMPS NI EL BUS

13Octubre2020

NO PERDIS EL TEMPS NI EL BUS

Descarrega l'app de Sagalés i porta a la teva butxaca tota la informació de línies, horaris i parades, actualitzats.

Disponible en català, castellà i anglès, l'aplicació ja es pot descarregar tant per Android com per IOS, de forma gratuïta:

  Descarrega ara la versió Android
  Descarrega ara la versió iOS

 

Principals funcionalitats:

 • Línies i horaris: Informació de totes les línies (interurbanes, exprés, aeroports, nocturnes i urbanes) i horaris de Sagalés, amb informació del temps de pas real i teòric per parada (localització de la parada i visió Google Streetview).
 • Com anar: planificador de rutes en una data i hora determinats, i un origen/destinació concrets
 • Parades a prop: llista de parades al voltant de l’usuari així com la seva geolocalització a Google Maps, informació de les línies que passen i temps de pas real i teòric del bus
 • Les meves parades i línies: Accés directe a aquelles línies i parades marcades com a preferides
 • Registre d’usuaris: opció de registrar-se dins l’app per tenir notificacions en temps real de les alertes d’incidència de les línies i parades marcades com a preferides.
 • Personalització per zona: l’app permet fixar la zona d’influència de l’usuari. Només mostrar la informació de Catalunya, la de Balears o la totalitat de les línies.
 • Compra de bitllets online
 • Atenció al client: l’app incorpora bústia de suggeriments, informació de títols de transport, l’opció de sol·licitar justificants de retard per agilitzar aquest tràmit o permet demanar informació per al lloguer d’un autobús.

A banda de totes aquestes novetats, la nova app s’ha dissenyat pensant en una navegació fàcil i intuïtiva. Amb una interface usable, l’app compta amb tips informatius que apropen l’usuari a les funcionalitats i li expliquen de forma senzilla com moure’s per l’aplicació i quin tipus d’informació pot obtenir en cada secció.