Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. MODIFICACIONS EN EL SERVEI ENTRE MUNTANYOLA I SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER AMB VIC

19Octubre2020

MODIFICACIONS EN EL SERVEI ENTRE MUNTANYOLA I SANTA EULÀLIA DE RIUPRIMER AMB VIC

A partir d’avui, es milloren les connexions amb autobús entre Muntanyola, Santa Eulàlia de Riuprimer i Vic. Atenent a les peticions de l’Ajuntament de Muntanyola i de Santa Eulàlia de Riuprimer es modifica el recorregut del bus a Vic en dues expedicions, una per sentit, amb arribada a l’IES a les 7.45h i tornada a les 14.55h, coincidint amb les entrades i sortides dels estudiants. Amb aquesta millora, es facilita l’accés a l’IES dels estudiants provinents d’aquests municipis. Fins ara, el bus els deixava a l’Estació d’Autobusos de Vic i accedien a l’IES caminant o en transport urbà. 

“Aquesta millora permet que estudiants de municipis com Muntanyola o Santa Eulàlia de Riuprimer puguin anar i tornar amb transport públic a l'IES de Vic de forma directa, de manera que és un servei molt atractiu per a deixar el cotxe a casa. A més, augmentem la cobertura territorial dels serveis, arribant a més ciutadans”, ha assenyalat el director de Transports i Mobilitat, David Saldoni. 

També, a petició de l’ajuntament Muntanyola, es perllonguen dues expedicions d’anada i tres de tornada fins a la nova parada del carrer Subirana. Fins ara el servei arribava a l’inici del nucli de Fontanelles (Muntanyola), d’aquesta manera es millora la cobertura territorial de la línia. 

Finalment, la cobertura horària del servei es modifica amb una nova expedició d’anada i tornada en dies lectius, a les 18.00h des de Vic i a les 18.35h des de la zona esportiva de Muntanyola, passant per Santa Eulàlia de Riuprimer. 

Consulta els horaris aquí