Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. ES RESTRUCTURA L'OFERTA DE SERVEIS DE LA COMARCA D’OSONA

12Novembre2020

ES RESTRUCTURA L'OFERTA DE SERVEIS DE LA COMARCA D’OSONA

A partir d’aquest dilluns, 16 de novembre es reestructura i s’amplia l’oferta de les línies de transport interurbà que uneixen Vic, Roda de Ter, Manlleu i l’Esquirol. Pel que fa a les diferents línies de bus de poblacions del nord-est de la capital de la comarca d’Osona:

L’actual línia (460) Manlleu - Roda de Ter - Vic es transforma en la línia (460) Roda de Ter – Vic, passant de 12 a 15 expedicions d’anada i de tornada de dilluns a divendres feiners i ampliant la franja horària de servei amb una primera expedició a les 6.10h des de Roda de Ter a Vic i a les 6.40h des de Vic a Roda de Ter.

L’actual línia Rupit-Esquirol-Manlleu-Roda de Ter-Vic es converteix en dues línies: la de l’Esquirol – Manlleu – Roda de Ter, amb horari de dilluns a divendres feiners, excepte agost i la línia Rupit – l’Esquirol – Vic, amb horari de dilluns a divendres feiners, excepte agost, dissabtes i festius. 

La reestructuració de l’oferta suposa incrementar les comunicacions de l’Esquirol amb Roda de Ter i Manlleu i entre l’Esquirol i Vic mitjançant el transbordament a Manlleu. D’aquesta manera, de 3 expedicions d’anada i de tornada entre l’Esquirol i Vic es passa a 8 expedicions d’anada i 9 de tornada de dilluns a divendres feiners, excepte el mes d’agost. Alhora es millora l’oferta dels dies feiners del mes d’agost, dissabtes feiners i festius.

En aquestes millores, també es modifica el recorregut pel nucli de Manlleu i s’adapta el temps del recorregut a la realitat del servei.

Consulta els horaris a continuació: