1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS REP EL SEGELL “SAFE TRAVELS” DEL WORLD TRAVEL & TOURISM COUNCIL

24Novembre2020

SAGALÉS REP EL SEGELL “SAFE TRAVELS” DEL WORLD TRAVEL & TOURISM COUNCIL

La divisió de transport discrecional de Sagalés ha estat reconeguda amb aquesta certificació que valida els protocols de prevenció i higiene vers la Covid-19.

El Safe Travels permet als viatgers reconèixer, en qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que hagin adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció front la Covid-19. 

Aquest segell ha estat atorgat a través de Turisme de Barcelona com a entitat gestoria de la certificació a nivell local. El World Travel & Tourism Council (WTTC) ha sigut el primer organisme internacional en posar en marxa una certificació de seguretat mundial. L’objectiu és restaurar la confiança dels viatgers i identificar els equipaments turístics i culturals que diposen de mesures preventives que han sigut desenvolupades en coherència amb els dictàmens de la Organització Mundial de la Salut. 

Aquest segell se suma al Safe Tourism Certified, atorgat al transport discrecional de Sagalés per l’ICTE. Aquest segell reconeix a organitzacions i altres recursos turístics que han implantat un Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront la Covid-19.

Des de l’inici de la pandèmia Sagalés ha treballat dia a dia per implantar protocols de prevenció i seguretat per evitar la propagació del Covid-19. I de forma voluntària ha volgut certificar-se amb aquests segells per transmetre confiança i seguretat als seus clients i operadors turístics nacionals i internacionals.