1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS-CALDENTEY POSA EN MARXA NOVES LÍNIES A LA COMARCA DE LLEVANT

17Maig2021

SAGALÉS-CALDENTEY POSA EN MARXA NOVES LÍNIES A LA COMARCA DE LLEVANT

A partir del dimecres 19 de maig, Sagalés-Caldentey amb motiu de l’obertura de nombrosos establiments d’allotjament turístic a la comarca de Llevant (prevista per a les pròximes setmanes), posa en funcionament quatre noves línies i reforça el servei d’altres que estan actualment en funcionament. D’aquesta manera, tant els residents que per motius laborals es desplacin a la zona de Llevant, com els visitants que arribin aquest estiu, es podran moure fàcilment amb el bus interurbà. 

Tres d’aquestes noves línies tenen la seva capçalera a Cala Rajada, connectant aquesta població amb Cala Mesquida (línia 422: 12 serveis d’anada i tornada de dilluns a diumenge), amb sa Pedruscada, es Carregador, Font de sa Cala i Provençals (L423: 13 serveis d’anada i tornada de dilluns a diumenge), i amb tot l’eix costaner cap al sud: Canyamel, Son Servera, Cala Bona, Cala Millor, sa Coma, s’Illot i Portocristo (L424: 12 serveis d’anada i tornada de dilluns a diumenge).

També inicia servei la nova línia 416, que unirà Portocristo i Manacor circulant per Cala Anguila, Cala Mendia i Cala Romàntica, amb 7 serveis d’anada i tornada de dilluns a divendres, i 6 els dissabtes i diumenges. Aquesta línia estarà coordinada horàriament a les parades de Manacor “Molí – Hospital” per enllaçar amb Palma a través de la línia 401.

Aquestes noves línies estaran operatives durant tota la temporada d’estiu fins el 31 d’octubre. 

Per altra banda, a la línia 401, amb l’objectiu de facilitar mitjançant transport públic l'inici de la jornada laboral abans de les 7.00h  a la zona costanera de Portocristo, s'Illot, sa Coma i Cala Millor, s'afegeix una nova sortida a les 5.55h entre Manacor i Cala Millor, de dilluns a dissabte.

La línia 414, que uneix Cala Murada i Cales de Mallorca amb Manacor, amplia la seva oferta amb un increment notable del nombre diari de serveis d’anada i tornada: de 5 a 7 de dilluns a divendres, de 4 a 6 els dissabtes i de 2 a 6 els diumenges. Igual que en el cas de la nova línia 416, tots els serveis tindran coordinació horària amb la línia 401, a les parades "Molí – Hospital" de Manacor, per facilitar les connexions amb Palma.

Així, el transport públic interurbà reforça el servei a la comarca de Llevant, no només amb la creació de noves línies i amb l’ampliació d’horaris, sinó també oferint més informació a l’usuari. En aquest sentit, des de principis d’abril es disposa d’una nova oficina del TIB a Manacor, oberta de dilluns a divendres amb horari de 9.00h a 13.00h i de 15.00h a 18.00h, situada al costat de les parades "Molí – Hospital". A més, està previst obrir pròximament dos nous punts d’atenció a l’usuari a la zona: un a Portocristo i l’altre a Campos.

Per a més informació de línies, horaris i del nou servei del TIB podeu consultar aquí