Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. ES POSA EN MARXA UN NOU SERVEI PER UNIR EL MARESME AMB ELS EQUIPAMENTS SOCIOSANITARIS DE BADALONA

03Juny2021

ES POSA EN MARXA UN NOU SERVEI PER UNIR EL MARESME AMB ELS EQUIPAMENTS SOCIOSANITARIS DE BADALONA

A partir del 14 de juny, El Masnou, Alella i Teià comptaran amb un nou servei de transport públic per carretera que permetrà la connexió directa amb l’Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) i altres equipaments sociosanitaris ubicats a Badalona. El nou servei correspon a la línia 849 i es podria definir com a “bus sanitari” perquè la línia també farà parades a l’Institut Guttman, al centre de disminuïts psíquics Can Ruti i al CAP del Dr. Robert-President Companys. 

El servei funcionarà de dilluns a divendres feiners i farà un total de 7 expedicions per sentit, 14 en total. Es calcula que, de mitjana, les expedicions completin el recorregut en 45 minuts, connectant de forma àgil i directa els serveis sociosanitaris badalonins amb els tres municipis del Baix Maresme. L’horari estableix que el primer bus sortirà de Teià a les 7 del matí i, després de fer parades a El Masnou i Alella, es dirigirà directament a la zona de Can Ruti. La darrera sortida serà a les 15.45h des del centre de Badalona (parada Germà Juli-Prim). Pots consultar els horaris de la línia aquí

A El Masnou, el nou servei, farà parada a l’avinguda de Joan XXIII, prop de la cantonada amb el carrer del Berguedà. Aquesta parada permet fer transbord amb les línies 808 (Barcelona-Alella-El Masnou-Teià) i C19 (Servei Urbà de El Masnou). Les expedicions de tornada no faran el mateix recorregut que les anades, perquè des del centre de Badalona es dirigiran directament cap a Alella, El Masnou i Teià, sense tornar a passar per la zona de Can Ruti. És a dir, els usuaris que vulguin tornar des de l’Hospital Germans Trias Fargas, per exemple, cap a El Masnou, Alella i Teià, hauran d’agafar l’autobús en direcció a la parada del carrer del Germà Juli, situada molt a prop de l’Hospital Municipal de Badalona, i que permet enllaçar amb diverses línies d’autobús.

Aquesta nova línia dóna resposta a una històrica demanda de la ciutadania dels tres municipis: disposar d’una connexió directa en transport públic amb el seu hospital de referència, el de Can Ruti. A més, una altra de les millores aconseguides pels tres municipis ha estat l’augment de freqüències de la línia 808, vigent des del març de l’any passat, que els connecta amb el centre de Barcelona de forma directa i per l’autopista.