1. inici
  2. Notícies
  3. NOU TRANSPORT A DEMANDA QUE CONNECTA EL POLÍGON DE CAN ROQUETA AMB BADALONA

07Juny2021

NOU TRANSPORT A DEMANDA QUE CONNECTA EL POLÍGON DE CAN ROQUETA AMB BADALONA

A partir d’avui, la línia 360 incorpora una nova parada sota demanda de dilluns a dissabtes feiners al Polígon Industrial de Can Roqueta-Rotonda ITV de Sabadell per connectar el polígon industrial amb diferents municipis del Vallès Occidental i fins a Badalona.  

La parada a demanada només es farà en cas que un usuari ho sol·liciti prèviament i podrà fer la reserva amb 24 hores d’antelació, per telèfon 900 13 00 14 (de dilluns a divendres laborables de 8 h a 20 h), a www.sagalesondemand.com o a través de l’aplicació per a dispositius mòbils de Sagalés on demand (disponible tant per a Android com per a iOS).

A banda, els serveis de les línies 361 i 362 han quedat inactius i s'han centralitzat amb la línia 360 que realitza el recorregut a Badalona i passa per Montgat, Tiana, Sant Fost de Campsentelles, Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, la Llagosta i Sabadell. D’aquesta manera es facilita la mobilitat dels treballadors del polígon, que a partir d’ara tindran l’opció de moure’s de manera sostenible amb transport públic.

Pots consultar més informació del servei aquí