1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS S’INCORPORA AL CONSELL ASSESSOR REGIONAL DE CATALUNYA DEL BBVA

07Juliol2021

SAGALÉS S’INCORPORA AL CONSELL ASSESSOR REGIONAL DE CATALUNYA DEL BBVA

Anna Sagalés, directora general corporativa de Sagalés, s’incorpora al Consell Assessor Regional de Catalunya del BBVA, fòrum integrat per empresaris i experts independents de reconegut prestigi en l'àmbit empresarial català que es reuneixen periòdicament per a la consulta, assessorament i debat sobre aspectes rellevants de l'actualitat economicosocial. 

En la reunió que ha tingut lloc avui, s’ha anunciat la incorporació de l’Anna Sagalés a aquest grup d’experts. La sostenibilitat ha estat el punt principal de debat de la trobada d'avui, i per tractar sobre ella, ha comptat amb la participació de Toni Ballabriga, director Global de Negoci Responsable de BBVA, i de Jorge Sicília, economista en cap de el Grup BBVA i director de BBVA Research. En consens de tots els assistents, s'ha posat de rellevància la gran oportunitat que suposen els Fons Europeus Next Generation EU per a escometre la modernització de el teixit empresarial i la transició cap a models de negoci més sostenibles. En aquest sentit, s'ha remarcat el destacat paper de la banca per oferir eines i solucions de finançament que permetin que l'aposta per la sostenibilitat sigui rendible.

El Consell Assessor Català constituït el 2010 va ser el primer que el banc va posar en marxa, avui BBVA compta amb set, un a cada direcció territorial de banc. Aquests fòrums de grans experts aporten la visió de l'actualitat de les diferents regions en què el banc està present.