Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS PARTICIPA AL BARCELONA EVENT DAY 2021

06Juliol2021

SAGALÉS PARTICIPA AL BARCELONA EVENT DAY 2021

La divisió de transport discrecional de Sagalés ha estat present al BED (Barcelona Event Day) celebrat el 6 de juliol a la capital catalana. L'objectiu d'aquesta nova edició, organitzada pel Grupo Eventoplus, és la de reactivar el sector dels esdeveniments i generar sinergies entre els diferents agents.

Després d'una època complicada per les restriccions i reducció de l'activitat a causa de la pandèmia, el BED torna amb més força que mai perquè els organitzadors d'esdeveniments a Barcelona coneguin tota l'oferta d'Espanya: destins, proveïdors de serveis i tecnologia. Una jornada per a tornar a reunir els professionals del sector MICE perquè comparteixin les seves experiències i inspiració. El MICE és un sector en alça, ja que no sols beneficia directament al turisme, sinó que a més promou la desestacionalització als destins i augmenta la demanda de serveis en la zona.

 

 

Sagalés està present a través de la seva divisió de transport discrecional i aprofitarà la jornada per a presentar el seu catàleg de serveis així com la flota de vehicles disponible per a l'organització de qualsevol fira, esdeveniment o congrés.