1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ET PORTA A VIURE LA MÀGIA DEL MUSICAL DE BILLY ELLIOT

15Setembre2021

SAGALÉS ET PORTA A VIURE LA MÀGIA DEL MUSICAL DE BILLY ELLIOT

L'espectacle del moment arriba a Barcelona i Viatges Plus, agència de viatges de Sagalés, vol que gaudeixis d’un dia inoblidable al teatre Victòria de Barcelona. Els propers dies 5 i 7 de novembre tindrà lloc a la capital catalana dues de les representacions de “Billy Elliot, El Musical” i Sagalés et porta. Entra a www.viatgesplus.com i compra el teu bitllet combinat de trasllat fins al teatre Victòria més entrada a platea per veure el musical.  

L’excursió inclou bus i entrada a partir de 70€ depenent de la població d'origen: Vic, Manresa, Vallès Oriental i la costa de Barcelona. Des del web es poden comprar ja les entrades per poder viure una experiència única i gaudir d’un dia diferent amb família i amics.

L’espectacle arriba a Catalunya després d’onze temporades a Londres, quatre a Brodway i tres a Madrid. 

Sagalés i Viatges Plus volen que et diverteixis amb un espectacle que narra la història del jove Billy, que viu captivat per la dansa i lluitarà per aconseguir els seus somnis en una època convulsa. La representació, de dues hores de duració,  inclou una banda sonora composta per Elton John, unes increïbles coreografies i una posada en escena que et deixarà amb la boca oberta. 

Aquí podras trobar tota la informació i comprar la teva entrada ara!