1. inici
  2. Notícies
  3. NOU SERVEI FINS A PERPINYÀ

27Març2015

Saint Martin du Canigou, Perpinyà

NOU SERVEI FINS A PERPINYÀ

Avui, divendres 27 de març, Sagalés posa en marxa un nou servei diari que arriba fins a l’estació d’autobusos de Perpinyà. El servei regular que fa el nou recorregut fins a França té inici a Lloret de Mar, realitzant parada a Girona i a Figueres. Narcís Sala, el cap d’explotació de Barcelona Bus, ha presentat el servei a la Casa de la Generalitat de Perpinyà. I explica en una entrevista a Ràdio Arrels que es tracta d’una prolongació del servei ja existent l’any anterior amb destinació Figueres. Aquesta temporada s’ha apostat per allargar-ho per tal d’afavorir el transport entre la Catalunya Nord i la Catalunya Sud, així com per incentivar un turisme de proximitat entre ambdós territoris. Des de Sagalés es creu que és necessària la connexió entre els dos punts. D’aquesta manera, també es pot arribar a Perpinyà amb l’autobús de la línia 602, provinent de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, quan aquest fa parada a Girona i a Figueres.


Narcís Sala, cap d'explotació de Barcelona Bus, i Francesc Griñán, director de l'equip Sagalés de Lloret, a l'entrevista a Ràdio Arrels.

Essent la primera vegada que Sagalés proposa un servei regular en aquesta zona, el vehicle arribarà i sortirà de Perpinyà un cop al dia. A les 9.30h del matí surt de Lloret de Mar, a les 10.15h fa parada a Girona, a les 11 a Figueres i finalitza a les 12h a Perpinyà. La tornada és a les 15.30h, amb destí final Lloret de Mar a les 18.15h. El preu del viatge des de Lloret són 22€, 16’20€ des de Girona i 9’95€ des de Figueres. Cada dia des d’avui i fins al 31 d’octubre s’espera que hi hagi un gran nombre de viatgers que decideixen passar el dia o fer una escapada al sud de França, o a l’inversa a les poblacions gironines.