1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS S’ADHEREIX A LA FUNDACIÓ EMPRESA I CLIMA

23Setembre2021

SAGALÉS S’ADHEREIX A LA FUNDACIÓ EMPRESA I CLIMA

Sagalés s’adhereix com a membre Silver a la Fundació Empresa i Clima (FEC), una organització sense ànim de lucre fundada el 2008 que treballa pel lideratge i compromís empresarial en la lluita contra el canvi climàtic. 

L'adhesió de Sagalés a la Fundació Empresa i Clima és un pas més en el seu compromís amb la protecció de l'entorn i s'emmarca dins del seu pla estratègic de sostenibilitat que pretén fer de la seva activitat, una activitat molt més responsable amb l'entorn. A més, aquest acord li permet sumar-se a un grup d'empreses amb interessos comuns en iniciatives sostenibles i respectuoses amb el medi ambient.

Sagalés aposta per la sostenibilitat com un dels seus valors estratègics. Aquesta aposta es materialitza en accions com la renovació progressiva de la flota amb sistemes de propulsió més respectuosos amb el medi ambient (híbrids, gas natural, elèctrics), l'ús d'energies verdes a les seves instal·lacions, així com la gestió responsable dels residus derivats de la seva activitat.