1. inici
  2. Notícies
  3. TORNA EL XI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

05Maig2022

TORNA EL XI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

Després de dos anys sense poder celebrar el Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui degut a la pandèmia, enguany per fi els autobusos clàssics tornaran a sortir de les cotxeres l'11 de juny. Sagalés hi serà present com a cootganitzador, juntament amb la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA). 

El cap de setmana serà ple d'activitats per gaudir de la celebració. El dissabte 11 durant tota la tarda, es poden gaudir de diverses activitats gratuïtes per a tota la família, a banda de visitar la pròpia exposició de vehicles clàssics. En el cas de Sagalés, hem organitzat aquestes:

  • "Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés". És tracta d'un joc digital per interactuar amb Sagalés i el seu univers. A través de diferents pantalles, es pot dissenyar un món Sagalés, amb els espais on estem presents, amb la nostra flota de vehicles i afegint altres elements per acabar de decorar l'escenari triat. Un cop dissenyada aquesta postal, es projectarà en una gran pantalla ubicada a l'estand, on la compartirem amb tothom.
  • "Coneix Sagalés". A la zona de flota actual, tindrem ubicar el nostre estand corporatiu. Qui som, a què ens dediquem i com ho fem són algunes de les preguntes que tindran resposta al nostre espai corporatiu.
  • A més, aprofitarem el marc incomparable del ral·li per desenvolupar sessions informatives per a persones interessades en donar un gir a la seva vida professional i dedicar-se a la conducció d'autobusos. Totes aquestes activitats i moltes més t'esperen aquest dissabte 11 de juny!

Podeu consultar més informació del XI Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics a: www.rallybusclassic.org.