1. inici
  2. Notícies
  3. LA T-MOBILITAT INCORPORA LA T-CASUAL PER VIATJAR ENTRE ELS 36 MUNICIPIS DE L’ÀREA METROPOLITANA

24Maig2022

LA T-MOBILITAT INCORPORA LA T-CASUAL PER VIATJAR ENTRE ELS 36 MUNICIPIS DE L’ÀREA METROPOLITANA

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, incorpora la T-casual d’1 zona, el títol més demandat del sistema tarifari integrat, amb el qual ja es podrà viatjar entre els 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona amb targeta recarregable o mòbil (Android amb NFC). A més del títol unipersonal de 10 viatges, el nou sistema també afegeix aquests dies la T-familiar, títol multipersonal de 8 viatges en 30 dies, també per a la zona de tarifa metropolitana. De moment, el desplegament de la T-Mobilitat s'està realitzant als 36 municipis de l'àrea metropolitana de Barcelona, per tant no inclou l'àrea d'operació de Sagalés

Els dos títols se sumen a la T-usual i la T-jove d’1 zona, que ja estan disponibles, també en les seves versions bonificades per a famílies monoparentals i nombroses. Amb la incorporació de la T-casual, doncs, els títols més usats de la xarxa ja estan disponibles en la zona de tarifa metropolitana, és a dir, entre els 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Així doncs, les persones donades d’alta de la T-mobilitat podran carregar ara la T-casual a la seva targeta a través de les màquines d’autovenda de la xarxa de transport o de les aplicacions oficials de la T-mobilitat. En el cas de les persones que viatgen amb el mòbil, si disposen d’un Android amb NFC, la recàrrega es fa directament i de forma senzilla des de la pròpia aplicació.

La T-mobilitat, inicialment, permet moure’s a la xarxa de transport públic entre els 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. Progressivament, el sistema anirà incorporant els darrers títols integrats que falten i començarà l’expansió cap a la resta de zones del sistema tarifari integrat, durant els propers mesos.