1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB EL BM GRANOLLERS

17Octubre2022

SAGALÉS RENOVA L’ACORD DE PATROCINI AMB EL BM GRANOLLERS

Sagalés renova l’acord de patrocini amb el BM Granollers pel qual patrocina el club d’handbol vallesà per a les temporades esportives 2022-2023, 2023-2024 i 2024-2025. La signatura va tenir lloc el 17 d'octubre per part de l’Alfred Serra, president del BM Granollers, Víctor Vilà, director general del club, i Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés. 

L’empresa es troba present a la cama dreta dels pantalons de joc de tots els partits que jugui l’equip de la Divisió d’Honor d’Handbol, participant a la Lliga ASOBAL, tant en els partits nacionals com internacionals. El logotip de Sagalés també llueix amb l’equip femení de la categoria Divisió d’Honor, així com amb tots els equips base del club. A més, al Palau d’Esports de Granollers hi han col·locades dues tanques de publicitat de l’empresa de transport de viatgers.

Amb aquesta col·laboració, Sagalés referma el seu compromís amb l’esport i amb els valors que fomenta la pràctica esportiva, com  l’esforç, el respecte, la humilitat i el treball en equip.