1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS ADQUIREIX L'EMPRESA HEREDEROS DE FRANCISCO VILÁS, A EIVISSA

23Gener2015

SAGALÉS ADQUIREIX L'EMPRESA HEREDEROS DE FRANCISCO VILÁS, A EIVISSA

Sagalés ha tancat aquesta setmana la compra de l’empresa balear dedicada al transport de viatgers. Herederos de Francisco Vilás compta amb una flota de més de 40 vehicles amb els que explota diverses línies regulars a Eivissa i ofereix també serveis escolars i discrecionals.

 

Sagalés ha fet efectiva la compra de l’empresa de transport de viatgers HF Vilás d’Eivissa, que compta amb una flota de 40 vehicles i una plantilla de 50 treballadors. Aquesta adquisició permetrà a Sagalés explotar diverses línies regulars a l’illa balear, així com realitzar serveis de transport discrecional i escolar. 
Amb aquesta compra, Sagalés vol donar continuïtat a l’activitat actual de HF Vilás tot modernitzant l’empresa i millorant el servei a l’usuari, amb particular atenció a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda.


Aquesta operació reforça l’estratègia de creixement de Sagalés al territori espanyol. HF Vilás s’integra, així, en un important grup d’empreses dedicades al transport de viatgers en totes les seves vessants (regular, discrecional, turístic, etc.) amb una llarga trajectòria al sector (més de 370 anys d’història), un equip altament especialitzat i una flota moderna i elegant de més de 460 vehicles.