1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS VA COL·LABORAR A L’INTERNATIONAL MOBILITY CONGRESS

25Octubre2022

SAGALÉS VA COL·LABORAR A L’INTERNATIONAL MOBILITY CONGRESS

Un any més, Sagalés va col·laborar a l’International Mobility Congress (IMC), un congrés internacional organitzat per la Generalitat de Catalunya, l’AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport), l’ATM de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’ACM (Associació de Municipis per Catalunya) i l’Ajuntament de Sitges

La segona edició de l’esdeveniment es va celebrar els dies 25 i 26 d’octubre a l’Hotel Melià de Sitges, i es va centrar en la digitalització i en la mobilitat sostenible, inclusiva i segura. Ramon Sagalés, conseller delegat de Sagalés, va participar a la taula rodona “Hubs intermodals: reptes i oportunitats”, juntament amb Lluís Alegre, director de mobilitat de l'ATM, Noemi Moya de VOI Technology, Bruno Espinar de RENFE i Javier Burrieza Galán de Nommon Solutions and Technologies. A la sessió, s'hi va parlar sobre la importància dels intercanviadors modals per desenvolupar una mobilitat més eficient i sostenible tant en l'àmbit públic com privat.  

A banda de col·laborar com a patrocinadors i com a ponents, també vam voler portar una part de la història del transport col·lectiu a la jornada. El Peugeot del 1908 que destaca per la seva carrosseria tancada de fusta, té places per al conductor i l'ajudant en cabina, i un segon compartiment semblant a la galera amb una porta d'accés posterior. El volant a la dreta mostra que és un vehicle molt primitiu, ja que presenta una disposició de conducció com en els carros de cavalls. El vehicle que forma part de la col·lecció de cotxes antics del nostre museu, va estar present al jardí de l'Hotel Melià durant els dos dies de l'esdeveniment.

El congrés esperava acollir uns 800 professionals de diferents sectors, i comptar amb diverses ponències, debats, espais networking, una zona d'exposició comercial i d'altres actes organitzats per les entitats col·laboradores. 

Amb aquesta participació, Sagalés reafirma el seu compromís com la mobilitat sostenible.