1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS HA OBERT UN PROCÉS DE FORMACIÓ I CONTRACTACIÓ DE PERSONAL DE CONDUCCIÓ A MALLORCA

09Novembre2022

SAGALÉS HA OBERT UN PROCÉS DE FORMACIÓ I CONTRACTACIÓ DE PERSONAL DE CONDUCCIÓ A MALLORCA

Sagalés va posar en marxa un nou procés de formació i contractació de personal de conducció per a la base de Felanitx, a Mallorca. No és necessari tenir experiència ni estudis previs. Aquesta oportunitat està adreçada a aquelles persones que vulguin fer un gir a la seva vida professional. Junt amb l'Apec acompanyem als candidats i candidates en tot el procés de capacitació i els hi atorguem una beca econòmica per poder fer front al cost de la formació. 

Les persones interessades es deriven a les escoles col·laboradores per a obtenir el Permís D i CAP i s'atorga una beca a les que es treguin el Carnet D i CAP. L'import d'aquest ajut es regularitza mensualment durant els 6 primers mesos d'incorporació a l'empresa. El mode de contractació d'aquestes persones és indefinit fix-discontinu, a més d'haver de signar un compromís de permanència i no competència. 

Per a totes aquelles persones interessades en aquesta formació i posterior contractació, Sagalés i Apec va organitzar una sessió informativa el 23 de novembre a les 9h per a explicar tots els detalls i solucionar tots els dubtes als interessats. Aquesta jornada va tindre lloc a la base de Sagalés-Caldentey a Felanitx (Polígon industrial Son Colom) al carrer Puig Sant Nicolau, nº7. Per inscriure’s era necessari emplenar el formulari que trobaràs aquí