1. inici
  2. Notícies
  3. SESSIÓ INFORMATIVA A VIC PER A FUTURS CONDUCTORS I CONDUCTORES

30Novembre2022

SESSIÓ INFORMATIVA A VIC PER A FUTURS CONDUCTORS I CONDUCTORES

Sagalés, juntament amb l'Apec i el SOC (Servei Català d'Ocupació), van organitzar el passat 29 de novembre una sessió informativa a Vic per persones en situació d'atur i que volen fer un gir a la seva vida professional. L'objectiu de la jornada, que va congregar 45 persones interessades, era explicar i preseleccionar a 25 candidats a conductors d'autobús que rebran la formació gratuïta a través del programa "Forma i Insereix". Un cop finalitzat aquest curs, els participants obtenen el carnet D, el CAP (certificat d’aptitud professional) i el compromís de contractació laboral amb nosaltres.  

Durant aquesta sessió, els assistents (amb un gran número de dones presents), van poder preguntar i resoldre tots els dubtes sobre aquesta oportunitat d'iniciar un nou projecte professional i dedicar-se a la conducció professional d’autobusos.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el programa “Forma i insereix 2022”, impulsat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el qual ofereix subvencions a empreses per dur a terme accions de formació per a l'ocupació, amb la modalitat de compromís de contractació.