1. inici
  2. Notícies
  3. LAFUENTE, FILIAL DE SAGALÉS, NOU PROVEÏDOR DEL BANC DE SANG I TEIXITS

03Gener2023

LAFUENTE, FILIAL DE SAGALÉS, NOU PROVEÏDOR DEL BANC DE SANG I TEIXITS

Lafuente, divisió de transport sanitari de Sagalés, és el nou proveïdor de serveis de conducció del Banc de Sang i Teixits des del passat 1 de novembre. L’objecte principal d’aquest nou contracte era la conducció dels vehicles, el transport de materials, equipaments necessaris i personal assistencial propi del Banc de Sang i Teixits, així com la càrrega, descàrrega, muntatge i desmuntatge de les campanyes de donació de sang i altres components sanguinis. 

L’àmbit territorial dona cobertura a tota Catalunya (circumscripcions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), a excepció dels centres fixos del BST (ubicats als principals Hospitals de Catalunya). Estava previst que la seva durada fos fins el 31 de desembre de 2023. Quant als recursos per a la prestació d’aquest servei, hi van treballar un total de 35 professionals, amb uns 20 vehicles i amb una previsió de desenvolupar unes 4.500 campanyes de donació durant aquest any.

Amb la signatura d’aquest contracte, el BST pretén millorar tota l’activitat relacionada amb la donació de sang i components sanguinis dels equips mòbils, així com tota la logística, operativa, planificació i rendiment de les campanyes. 

Per la seva part, Lafuente ha incorporat un nou contracte que li permetrà treballar al costat del BST per promoure la donació de sang i col·laborar així en garantir que totes les persones de Catalunya tinguin a l’abast la sang i els teixits necessaris per als seus tractaments.