1. inici
  2. Notícies
  3. JA ÉS POSSIBLE VALIDAR AMB LA T-MOBILITAT A LES LÍNIES DE SAGALÉS

24Gener2023

JA ÉS POSSIBLE VALIDAR AMB LA T-MOBILITAT A LES LÍNIES DE SAGALÉS

Ja és possible validar a gran part de les línies operades per Sagalés amb el nou sistema de validació sense contacte T-mobilitat. Des del 24 de gener ja es pot validar a la majoria de línies de l'àmbit de la província de Barcelona amb la nova targeta contactless. Només queden fora d'aquesta integració les explotacions d'Osona i Maresme Nord.

Sagalés entra en la T-mobilitat amb les següents explotacions:

  • Empresa Sagalés: una cinquantena de línies interurbanes que recorren el Vallès Oriental, el Moianès i el connecten amb Barcelona. També inclou els serveis urbans de l’Ametlla del Vallès, Cardedeu, Bigues, Parets del Vallès, Lliçà d'Amunt, Vilamajor, Vilanova del Vallès i Vallromanes.
  • Cingles Bus: diverses línies interurbanes que connecten el Maresme i el Vallès, a més dels serveis urbans de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera.
  • CRA La Hispania: més de vint línies interurbanes que connecten el Vallès, el Maresme i Barcelona, i els serveis urbans d’Alella, de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de la Mogoda i de Sant Fost de Campsentelles.
  • Ferrocarriles y Transportes: més de vint línies que recorren el Vallès i el connecten amb Barcelona, entre elles, els serveis urbans de Caldes de Montbui i Palau-solità i Plegamans.
  • Manresa Bus: les vuit línies del transport urbà del municipi de Manresa.
  • Transbages: més de trenta línies de l’entorn de Manresa, el Bages i el Berguedà.
  • Transgran: dotze línies del municipi de Granollers i la seva conurbació.

Entre aquestes explotacions s’inclouen diferents línies Exprés.cat: e7, e9, e10, e13, e19, e21.

Encara restaran algunes línies operades per Sagalés, com ara el transport urbà de Vic o línies interurbanes del seu entorn, així com línies interurbanes del nord del Maresme, que s’incorporaran durant les properes setmanes. Aquesta situació es dona perquè són línies amb vehicles que tenen tecnologies diferents i que han requerit aplicar solucions tècniques més complexes per tal d’adaptar-les al nou sistema T-mobilitat.

Quant a les nostres taquilles i punts d'atenció, es podran començar a fer gestions de la T-mobilitat de forma progressiva durant els propers dies. Us recordem que disposeu dels canals d'atenció de la T-mobilitat per fer totes les gestions relacionades amb el nou sistema.

Canals d’atenció T-mobilitat

La T-mobilitat posa a disposició de la ciutadania diferents canals d’atenció per resoldre dubtes i incidències:

Twitter T-mobilitat: @T_mobilitat
Canal d’atenció de Telegram: Telegram Atenció
Telèfon gratuït 900 928 900.
Centre T-mobilitat: av. de la Granvia de L’Hospitalet, 16-20. Demana cita prèvia.