1. inici
  2. Notícies
  3. TRANSPORTS DE LLIÇÀ D’AMUNT VA INCORPORAR UN VEHICLE HÍBRID

30Gener2023

TRANSPORTS DE LLIÇÀ D’AMUNT VA INCORPORAR UN VEHICLE HÍBRID

El passat 28 de gener es va presentar el nou vehicle híbrid de la flota del Transports de Lliçà d’Amunt (TLA). Amb aquesta nova unitat, disposaen d’una flota composta per quatre autobusos tots ells híbrids, passant a ser un dels pocs municipis amb el 100% de la flota amb vehicles ecològics.

L’acte va tenir lloc a l’aparcament del carrer Matarranya de Lliçà d’Amunt amb la presència del regidor de Transports Públic i Mobilitat, Albert Iglesias i el conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés. L’esdeveniment va comptar amb jocs familiars relacionats amb el transport públic, l'exposició de l'Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP) "El transport públic ens dona més" i un acte adreçat als conductors que realitzen el servei. 

El nou vehicle del Transports de Lliçà d'Amunt (TLA) es tracta d’un Volvo 7900 Hybrid de 10,6 metres, amb una composició de 27 butaques i 47 persones dretes i adaptat per a persones amb diversitat funcional. Aquest autobús recull les darreres tecnologies en vehicles de transport de passatgers i està dotat d’una part motriu amb tecnologia híbrida que el fa molt més eficient, a la vegada que redueix l’emissió de gasos i partícules i la contaminació acústica.

Amb aquesta incorporació, Sagalés reafirma el seu compromís per tal d’oferir un servei de transport públic de qualitat i sostenible, incorporant les millors tecnologies disponibles, ja sigui per minimitzar l’impacte ambiental i millorar la qualitat de l’aire, com per oferir millor servei als usuaris.