1. inici
  2. Notícies
  3. NOVA T-JOVE: MÉS ANYS I MÉS ZONES

14Març2023

NOVA T-JOVE: MÉS ANYS I MÉS ZONES

La nova T-jove, la targeta que permet als joves fins a 25 anys viatjar de forma il·limitada per tota la xarxa de transport públic de Catalunya, ha ampliat el seu abast el 15 de març. Des d'aquesta data, la nova T-jove ja inclou les 6 corones de l’àrea de Barcelona, i s'ha amplia fins als 30 anys, cosa que permet a més joves gaudir dels avantatges d'aquesta targeta.

La nova tarifa té un preu únic de 80 €, equivalent al preu anterior de la T-jove d’una zona, compte amb un descompte del 50% i permet desplaçar-se il·limitadament durant 3 mesos. Aquesta novetat s’aplica de la mateixa manera als títols T-jove per a famílies monoparentals i famílies nombroses, de manera que els preus són els següents: T-jove, 40 €; T-jove FM/FN general, 32 €, i T-jove FM/FN especial, 20 €.

De la mateixa manera, s'ha deixat de vendre la T-jove en la seva versió magnètica o de cartró i només està disponible en el nou sistema T-mobilitat. Els títols que s'hagin adquirit abans del 15 de març es poden utilitzar en les màquines validadores fins al 15 de gener de 2024.

Les persones usuàries que encara no hagin fet el canvi al nou sistema han de donar-se d'alta abans d'adquirir un nou títol. Els punts de venda de títols, com a quioscos o estancs, han deixat de vendre els títols magnètics a curt termini.

Amb aquesta ampliació de zones i edat, la nova T-jove s'ha convertit en una eina més útil i accessible per als joves catalans que necessiten desplaçar-se per la ciutat i per tota Catalunya.