1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS HA INSPIRART A FUTURES GENERACIONS EN EL DIA DE LA DONA

08Març2023

SAGALÉS HA INSPIRART A FUTURES GENERACIONS EN EL DIA DE LA DONA

Amb motiu del 8M, el mateix matí a la nostra base de Mallorca Sagalés-Caldentey, ha realitzat unes xerrades a dos centres educatius amb la finalitat d'apropar la realitat del paper de la dona dins del sector del transport públic. L'objectiu ha estat que els més joves veiessin que és possible tenir igualtat d'oportunitats en aquest sector tan masculinitzat, independentment del gènere. Les conductores Sandra Marín i Marly García, han demostrat que les dones també poden tenir un paper destacat en aquest entorn laboral. 

Tant la Sandra com la Marly venien de sectors completament diferents abans de dedicar-se a la conducció d'autobusos. Per una banda, la Sandra venia del sector de la banca, mentre que la Marly havia dedicat la seva vida professional a una llar d'infants. Ambdues van fer un gir a la seva vida professional i els van acostar la seva experiència als joves alumnes de les dues escoles de Mallorca. 

Des de Sagalés creiem que l'educació és fonamental per comprendre la igualtat d'oportunitats entre totes les persones. Per aquest motiu, s'han organitzat aquestes xerrades a l'escola Joan Capó i a l'IES Felanitx, amb la participació de més de 96 alumnes on els nois i noies han pogut preguntar les seves curiositats.

El nostre sector està evolucionant positivament, incorporant cada vegada més dones en la conducció d'autobusos. A Sagalés, estem compromesos amb la igualtat de drets i oportunitats per a totes les persones, independentment del seu gènere. Encara queda camí per recórrer en aquesta lluita, però continuarem treballant dia a dia per fomentar aquesta igualtat i seguir sent un exemple en el nostre sector.

A més, coincidint amb la celebració del 8M, us hem deixat un vídeo on volíem compartir amb vosaltres els nostres esforços per aconseguir la igualtat real d'oportunitats entre dones i homes. Aquesta feina de fons forma part del nostre dia a dia, continuarem desenvolupant programes i accions que ens permetin assolir aquest objectiu i consolidar-nos com una empresa que ofereix igualtat real, sense cap discriminació per raó de gènere.