1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS, COL·LABORADOR DEL CLAM FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA SOLIDARI

24Abril2015

SAGALÉS, COL·LABORADOR DEL CLAM FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA SOLIDARI

Sagalés col·labora amb el CLAM, el Festival Internacional de Cinema Solidari, que se celebra a Navarcles del 30 d’abril al 10 de maig sota la temàtica de Fraternitat.

 

Sagalés és col·laborador en la 12a edició del Festival Internacional de Cinema Solidari. El CLAM té lloc a l’Auditori Agustí Soler i Mas i al Centre Cultural la Creueta de Navarcles, des del 30 d’abril fins el 10 de maig. Enguany el tema és: La fraternitat, una utopia? I sota aquest títol es presenten 37 pel·lícules de 15 països; essent estrenes a Catalunya moltes d’elles.

Des de Sagalés, a més, realitzem un concurs al nostre Facebook. Sortegem dues entrades dobles per al gran esdeveniment cinematogràfic als usuaris i usuàries qui encertin a quin film fa referència una imatge http://on.fb.me/1yVWICC

 

Aquest any el CLAM es posiciona com un esdeveniment singular a Catalunya i es fa un reconeixement especial a dos grans directors espanyols del setè art, Pedro Olea i Cecilia Bartolomé. En el marc del festival es projecten 8 llargmetratges i 14 curtmetratges, finalistes pels premis. La programació és diversa i hi ha gran quantitat d’actes paral·lels.