1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS HA PARTICIPAT A LA 65ª EDICIÓ DEL RAL·LI INTERNACIONAL DE COTXES D'ÈPOCA BARCELONA-SITGES

14Març2023

SAGALÉS HA PARTICIPAT A LA 65ª EDICIÓ DEL RAL·LI INTERNACIONAL DE COTXES D'ÈPOCA BARCELONA-SITGES

Sagalés ha participat un any més a la 65ª edició del Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges, el cap de setmana de l'11 al 12 de març. Aquest esdeveniment és una exposició, concentració, concurs i un recorregut històric de vehicles i motocicletes clàssiques entre Barcelona i Sitges i va donar el tret de sortida a les 10h del matí a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

Sagalés ha estat present en la competició amb el model històric Ford AA-Caba de l’any 1929, on l’hereu i la pubilla han fet el recorregut de Barcelona a Sitges. Aquest model compta amb una carrosseria clàssica tancada de l'època, una estructura de fusta de freixe i banquetes transversals.

En el marc de la celebració, l’AMTU ha fet entrega del primer guardó que reconeix i fomenta les figures claus en el desenvolupament del transport públic al nostre territori. Per aquest motiu, i en reconeixement a tota la trajectòria, s'ha fet entrega de la placa commemorativa al Sr. Francesc Sagalés, president de Sagalés.  

La participació de Sagalés al Ral·li Internacional de Cotxes d'Època Barcelona-Sitges ha demostrat un any més el nostre compromís amb la preservació de la història i la tradició del transport a Catalunya.