1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS PORTA ALS BLOCAIRES DE TURISME AL TBEX

29Abril2015

Lloret de Mar

SAGALÉS PORTA ALS BLOCAIRES DE TURISME AL TBEX

Sagalés s’encarrega de portar al Tbex Costa Brava Catalunya 2015, congrés mundial de turisme, als blocaires de referència en l’àmbit turístic, participant així en el transport de milers de persones d’àmbit internacional. L’esdeveniment té lloc a Lloret de Mar del 30 d’abril al 2 de maig i esdevé una gran acció promocional del territori.

Sagalés, a través de Barcelona Bus, es fa càrrec del transport de viatgers al Tbex Costa Brava Catalunya 2015, posant les línies i flota d’autobusos a disposició de tots aquells qui acudeixen al congrés de turisme. I és que més de 700 blocaires, i gran quantitat de ponents i experts turístics i de viatges aterren avui a Catalunya per tal d’assistir-hi.

L’esdeveniment comença demà 30 d’abril i finalitza el 2 de maig, i es dóna la opció a tots els participants a quedar-se més dies per a descobrir Catalunya i publicar les experiències als seus blocs personals. Així que des de Sagalés es treballa especialment per a portar a tots ells a Lloret de Mar, tant els que arriben a l’Aeroport de Girona com els qui vénen amb AVE; així com per facilitar-los els desplaçaments durant la seva estada els dies posteriors a la destacada acció turística promocional.

 

El Tbex se celebra a nombrosos indrets del món, com ara Tailàndia, Florida, Toronto o Atenes. És una cita molt destacada en l’àmbit del turisme i els viatges, així que esdevé una de les accions de comunicació més importants que es realitzen enguany des del municipi gironí de Lloret de Mar. L’Agència Catalana de Turisme i Lloret Turisme auguren que aquesta acció estratègica que s’acull ajudi a millorar la percepció de la destinació i que es creï contingut de qualitat i rellevant, independent i de confiança als mitjans de comunicació online.