1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS LLUEIX UN BUS AMB LA IMATGE DEL BAXI MANRESA

05Maig2023

SAGALÉS LLUEIX UN BUS AMB LA IMATGE DEL BAXI MANRESA

Divendres 5 de maig, es va presentar al Pavelló del Nou Congost de Manresa, el bus vinilat amb la imatge del Baxi Manresa que Sagalés ha cedit al club. El vehicle és un Scania que disposa d’un motor de 410 CV complint l’última normativa Euro6, és un vehicle amb climatitzador i vidres dobles per aïllament tèrmic i acústic, també incorpora rètol electrònic de LED, i llums exteriors per il·luminar els voltants dels vehicles durant l'embarcament o desembarcament. Tots els seients tenen accés al seu USB, i també incorporà l’opció de connectar-s'hi a un endoll elèctric estàndard. El vehicle també està equipat amb wifi i WC.

La distribució interior del bus incorpora dues taules per les butaques dels jugadors, i una tercera taula especial addicional per l'entrenador i l’equip tècnic, per una major comoditat per l’equip en els seus trasllats. A banda, tots els seients estan equipats amb cinturons de seguretat, i està equipat amb sistema de frenada d'emergència mitjançant radar i càmera de seguiment de carril per avisar al xofer.

Amb aquesta col·laboració, Sagalés referma el seu compromís amb el club, amb l’esport i amb els valors que fomenten la pràctica esportiva, com l'esforç, el respecte, la humilitat i el treball en equip.