1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS CO-ORGANITZA L'EXPOSICIÓ D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

17Maig2023

SAGALÉS CO-ORGANITZA L'EXPOSICIÓ D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El pròxim 3 de juny es celebrà l'Exposició d'Autobusos Clàssics, un esdeveniment ple de nostàlgia i passió pels vehicles clàssics. Un any més, comptarà amb la participació d'autobusos d'època procedents de tota Europa. Sagalés estarà present com a coorganitzador, juntament amb la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA). 

Durant l'esdeveniment a banda de la pròpia exposició de vehicles clàssics, es comptarà amb diverses activitats gratuïtes per tota la familia. En el cas de Sagalés, hem organitzat les següents: 

  • "Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés": Es tracta d'un joc digital per interactuar amb Sagalés i el seu univers. A través de diferents pantalles, es pot dissenyar un món Sagalés, amb els espais on estem presents, amb la nostra flota de vehicles i afegint altres elements per acabar de decorar l'escenari triat. Un cop dissenyada aquesta postal, es projectarà en una gran pantalla ubicada a l'estand, on la compartirem amb tothom.
     
  • "Coneix Sagalés": A la zona de flota actual, tindrem ubicat el nostre estand corporatiu. Qui som, a què ens dediquem i com ho fem són algunes de les preguntes que tindran resposta al nostre espai corporatiu.

Podeu consultar tota la informació sobre l'Exposició d'Autobusos Clàssics a: www.rallybusclassic.org