1. inici
  2. Notícies
  3. NOVA WEB CORPORATIVA

29Abril2015

NOVA WEB CORPORATIVA

Sagalés publica aquesta setmana la nova web corporativa de l’empresa, amb moltes novetats respecte l’anterior i sobretot amb millor usabilitat i navegació pels usuaris.

Sagalés estrena web corporativa aquesta setmana. La nova pàgina web incorpora gran quantitat de novetats respecte l’anterior, i destaca principalment per una millor usabilitat i una navegació més fàcil de cara als usuaris i usuàries.

El nou site corporatiu presenta un disseny totalment nou, a més de tractar-se d’un disseny responsive, és a dir, que s’adapta a qualsevol dispositiu mòbil, ja sigui smartphone o tauleta. Hi trobem més continguts de productes, classificats segons serveis discrecionals o turístics, apostant aquells que hi ha a la venda online. També s’hi destaquen més línies i serveis en general. I el nou planificador de ruta incorpora molta més informació per a l’usuari: totes les sortides d’una franja horària seleccionada, el cost del bitllet senzill i altres títols vàlids pel trajecte, una mostra del recorregut, l’horari complet de la línia d’autobús, informació PMR i avisos i incidències.

A banda de la informació corporativa empresarial, les notícies i les diverses maneres de contactar amb Sagalés, es posa a disposició dels usuaris ofertes de feina, així com accés per les agències amb qui treballa Sagalés, entre d’altres opcions. 

El llançament és un pas més en l’adaptació de Sagalés als temps actuals, conjuntament amb accions com la posada en marxa de l’aplicació per a mòbils, que persegueixen alhora l’objectiu de proporcionar a l’usuari una informació més precisa i acurada, amb un accés senzill i allà on hi siguin.