1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS TANCA AMB ÈXIT LA SEVA PARTICIPACIÓ A LA UITP GLOBAL PUBLIC TRANSPORT SUMMIT

08Juny2023

SAGALÉS TANCA AMB ÈXIT LA SEVA PARTICIPACIÓ A LA UITP GLOBAL PUBLIC TRANSPORT SUMMIT

Sagalés va tenir el plaer de participar a la UITP Global Public Transport Summit, la cimera mundial sobre transport públic que es va celebrar a Barcelona del 4 al 7 de juny. 

El nostre pas pel congrés va ser un èxit, ens va permetre conèixer totes les novetats del sector, compartir els nostres coneixements i experiència en el món del transport i tot gràcies al programa de ponències del nostre estand. A més, durant els tres dies de fira, van ser constants les visites de professionals i entitats del sector al nostre espai expositiu.

A l'esdeveniment, a banda de poder gaudir dels vehicles que representen el nostre futur, també hi havia una exposició de vehicles clàssics de Sagalés. Un dels clàssics exposat era el Mercedez Benz de l’any 1968. 

Dia 1 a la UITP: 5 de juny 

Durant la primera jornada, vam rebre al nostre estand la visita de Pere Aragonès, el President de la Generalitat de Catalunya, i a Juli Fernández, el Conseller de Territori. Els van acompanyar Ramon Sagalés, el Conseller Delegat de Sagalés; i Anna Sagalés, la Directora General Corporativa. 

A més, també vam inaugurar el programa de ponències, amb la xerrada de l’Almudena Velasco, la responsable de Qualitat i Medi Ambient que va presentar el pla estratègic de sostenibilitat de Sagalés “Compromís en moviment”.

Dia 2 a la UITP: 6 de juny

Al segon dia, vam poder compartir una estona amb Marc Sanglas, secretari de Mobilitat i Logística, i Oriol Martori, director general de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya. També vam rebre la visita de Maarten Johannes van Bemmelen, director del Consorci de Transports de Mallorca.

A més, van visitar el nostre espai representants de la UITP, els quals van entregar-nos el certificat per la nostra recent adhesió a l’associació. 

Durant la segona jornada, es van realitzar tres ponències per experts i expertes de Sagalés: 

  • Neus Pérez, responsable de Planificació de Sagalés, ens va parlar del transport a demanda i de la plataforma Sagalés On Demand (app disponible amb iOS i Android). 
  • Eduard Mur, Director de Flota, va repassar el passat, present i futur dels diferents sistemes de propulsió.
  • Bibiana Lorente, responsable d'Innovació, i Marta Torrabadella, Directora d'IT, van explicar els reptes amb els quals Sagalés s'enfronta en la digitalització de la mobilitat.

Dia 3 a la UITP: 7 de juny

El tercer i últim dia del congrés el vam tancar amb dues ponències relacionades amb el món de la mobilitat:

  • Bartosz Trojnar, responsable d'operacions de Caldes de Montbui, ens va explicar tots els detalls del quès suposa cada any l'operativa per traslladar tots els assistents al Gran Premi de F1, al Circuit de Barcelona-Catalunya.
  • Helena Castellón, responsable de la divisió de Transport Turístic; Santos Rascon, responsable de la divisió de Transport Sanitari, i Endika Garzón, de serveis de bikesharing, ens van parlar de tota l'oferta de mobilitat que ofereix Sagalés des de la perspectiva de cadascun dels seus àmbits d'actuació.

Volem agrair a tots els treballadors i treballadores de Sagalés que es van apropar a visitar el nostre estand, i a atendre les xerrades dels seus companys. Moltes gràcies per haver vingut!