1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS TANCA AMB ÈXIT UNA NOVA EDICIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS

19Juny2023

SAGALÉS TANCA AMB ÈXIT UNA NOVA EDICIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS

El passat 3 de juny es va celebrar l’Exposició d’Autobusos Clàssics i Sagalés va estar present com a coorganitzador, juntament amb la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).

El nostre pas per l’esdeveniment va ser un èxit amb el nostre estand corporatiu “Coneix Sagalés” i l’estand adreçat a nens “Imagina i crea el teu viatge amb Sagalés” on es van crear 202 postals. Durant el dia vam poder gaudir de 35 peces úniques de la història del transport col·lectiu, de les activitats adreçades a petits i grans, i de les xerrades informatives per a futurs conductors i conductores.

Enguany vam rebre una visita molt especial, la de Khalid Alhogail, el que fins al darrer 9 de juny va ser el president de la UITP Global Transport Summit. Coincidint amb la celebració d'ambdós actes a Barcelona, Khalid Alhogail es va apropar a l'Av. Maria Cristina per fer un passeig per la història del transport de viatgers per carretera. Acompanyat de Ramon Sagalés, Conseller Delegat de Sagalés, i Francesc Sagalés, el President de l'empresa Sagalés va poder descobrir totes les joies clàssiques exposades al bell mig del centre de Barcelona.

Volem agrair la participació als patrocinadors (Cocentro, Mercedes Benz Autolica Industriales, Petrolis, IVECO BUS, RibéSalat, APEC, Enginyers Industrials de Catalunya, Viladrau JOVI) i als voluntaris (Amics del Bus de Catalunya, Conductors Solidaris de Catalunya, Associació de Col·leccionistes empleats de Metro i Autobusos (A.C.E.M.A.) i Associació de Jubilats de Tramvies i Autobusos Barcelona), ja que sense ells l’esdeveniment no hagués estat possible.