1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS REP LA VISITA DE DUES EMPRESES DE MOBILITAT DE SINGAPUR

16Juny2023

SAGALÉS REP LA VISITA DE DUES EMPRESES DE MOBILITAT DE SINGAPUR

El dimecres 7 de juny, Land Transport Authority (LTA) de Singapur, l’entitat que desenvolupa i manté les infraestructures i sistemes de transport terrestre del país i SBS Transit, el principal operador d’autobusos i ferrocarrils, van visitar les instal·lacions centrals de Sagalés de Mollet del Vallès. Aprofitant la seva estada a Barcelona amb motiu de la UITP Global Public Transport Summit, la cimera mundial sobre transport públic, es van apropar a les nostres instal·lacions corporatives per conèixer de prop la nostra activitat.

Durant la trobada, els membres convidats van recórrer la seu central de Sagalés, els vam ensenyar com operem els serveis a les nostres bases operatives i van visitar el nostre taller principal al costat de les oficines. Al llarg de la visita els van acompanyar el Ramon Sagalés, Conseller Delegat de l’empresa i l’Eduard Mur, Director de Flota.

Des de Sagalés es va obsequiar als representants de les empreses de Singapur amb una làmina de la pintora eivissenca Diana Bustamante que mostra un dels nostres vehicles clàssics més icònics, l’Hispano Suiza de 1909. Per la seva banda, els convidats van fer entrega d’un plànol de la xarxa de transports de Singapur i d’una miniatura d’un dels vehicles de SBS Transit.