1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS VA PARTICIPAR EN LA GRAVACIÓ D'UN DELS CAPÍTOLS D'AMAZING SPA TOWNS OF EUROPE

17Juliol2023

SAGALÉS VA PARTICIPAR EN LA GRAVACIÓ D'UN DELS CAPÍTOLS D'AMAZING SPA TOWNS OF EUROPE

El passat 12 de juliol, Sagalés va participar en la gravació d’un dels capítols de la sèrie documental d’Amazon Prime “Amazing Spa Towns of Europe” amb l’Hispano Suiza de l’any 1909, simulant l’arribada dels actors a les termes de Caldes de Montbui. 

La sèrie documental, produïda per la productora britànica Globetrotter i presentada per Ellen Coughlan, farà un repàs dels recursos termals de Caldes de Montbui. Per això, ha visitat les termes romanes, la Font del Lleó, el safareig termal i la resta de safareigs, el camí del foment, els balnearis i altres establiments i comerços amb productes termals. La nova temporada de la sèrie s’estrenarà el 2024 i actualment s’han començat a gravar els diferents episodis.

El rodatge té el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i és una iniciativa de l’European Historic Thermal Towns Association (EHTTA), l’associació de viles termals europees de la qual forma part Caldes de Montbui.

Des de Sagalés, volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Caldes de Montbui per comptar amb nosaltres, ja que va ser un plaer participar en el rodatge de la sèrie.