1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS VA INCORPORAR A MALLORCA UN SEGON VEHICLE DE TRANSPORT DE GAS NATURAL

26Juliol2023

SAGALÉS VA INCORPORAR A MALLORCA UN SEGON VEHICLE DE TRANSPORT DE GAS NATURAL

Sagalés-Caldentey va adquirir un segon vehicle per al transport de gas natural comprimit (GNC) entre les dues bases operatives que Sagalés disposa a l’illa. Es tracta d’un camió tractor model 1845 LS del fabricant Mercedes-Benz Trucks, amb 450 CV i una capacitat de 12.000kg de GNC.

Aquest conjunt constitueix el segon d’aquestes característiques que presta servei, tot fent la funció de gasoducte virtual entre la base de la companyia a Felanitx, que disposa de subministrament de gas natural a partir de la xarxa existent a l’illa, i la població d’Artà, població a 40 kilòmetres on es troba la segona base de Sagalés i on actualment no arriba la xarxa de distribució del gas.

Aquests vehicles disposen dels elements de seguretat necessaris (de conformitat amb la denominada normativa “ADR”) per al transport de gas natural comprimit, i fan la funció de nodrissa en el moment que arriben a la base d’Artà i es connecten al subministrament dels autobusos de la flota de Sagalés-Caldentey.

El 90% de la flota de Sagalés-Caldentey a l'illa està propulsada amb GNC, per tant la incorporació d'aquest nou vehicle auxiliar és clau per al repostatge d'aquests autobusos a la base d'Artà.