1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS A LA JORNADA CATALANA DE LA MOBILITAT

05Maig2015

SAGALÉS A LA JORNADA CATALANA DE LA MOBILITAT

Avui Sagalés està present a la 11a Jornada de l’Associació de Municipis per a la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), que se celebra a Mataró i que esdevé una trobada anual de referència per tots aquells qui treballen en aquest àmbit.

 

Avui dimarts 5 de maig té lloc la 11a Jornada de l’AMTU a l’Auditori del TecnoCampus de Mataró. Sagalés hi col·labora en aquesta cita imprescindible per a totes les empreses del sector del transport, ja que es tracta d’un bon espai i una oportunitat única per a conèixer de primera mà bones pràctiques, novetats tecnològiques i nous programes, i experiències destacades de mobilitat a nivell nacional i internacional. De fet, les ciutats són cada vegada més intel·ligents, i la mobilitat és un dels camps on l’aplicació de noves tecnologies pot contribuir a fer-ne una gestió més eficient i sostenible i millorar la qualitat del servei. En aquest sentit, les dues sessions temàtiques de l’esdeveniment tractaran sobre els autobusos elèctrics i l’aplicació i gestió de l’Open Data.

La jornada de l’AMTU se celebra anualment, i aquesta edició es converteix en la Jornada Catalana de la Mobilitat. I és que convoca més de 300 tècnics i regidors de mobilitat, a més d’alcaldes i personalitats relacionades amb el món del transport, com ara l’alcalde de Mataró i President de l’AMTU Joan Mora, el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya Ricard Font i el Director General de l’Autoritat del Transport Metropolità Josep-Anton Grau. A més, enguany es presenta la revista MobiliCAT, la primera publicació en català especialitzada en temes de mobilitat i infraestructures, promoguda i editada per l’AMTU.

 

L’AMTU és una associació de municipis lliurement adherits que té com objectiu l’enaltiment i la promoció del transport públic urbà de les seves ciutats, així com de la mobilitat en general a la regió metropolitana i a Catalunya. Actualment hi formen part 75 ajuntaments i dos consells comarcals, que representen a una població de més d’1’9 milions d’habitants i prop de 40 milions de viatgers de transport urbà.