1. inici
  2. Notícies
  3. UN ANY MÉS, SAGALÉS TANCA AMB ÈXIT LA SEVA PARTICIPACIÓ AL SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS

10Novembre2023

UN ANY MÉS, SAGALÉS TANCA AMB ÈXIT LA SEVA PARTICIPACIÓ AL SMART CITY EXPO WORLD CONGRESS

Sagalés va estar present al Smart City Expo World Congress, cimera internacional sobre ciutats i solucions intel·ligents que es va celebrar del 7 al 9 de novembre a Barcelona.  

La nostra participació al congrés va ser tot un èxit, ens va permetre conèixer totes les novetats de la mobilitat urbana i compartir els nostres coneixements a través de les diverses ponències que es van realitzar dins del nostre estand. Durant els tres dies de fira, vam rebre visites de clients, proveïdors, professionals i entitats del sector al nostre espai expositiu. 

Al nostre estand, també es podia veure el funcionament de la nova estació i la bicicleta elèctrica del servei Bizkaiabizi, que es va inaugurar el passat 16 d’octubre. 

El nostre pas per l’esdeveniment
Vam iniciar la participació al Smart City Expo World Congress amb el programa de ponències dins del nostre espai expositiu, amb la xerrada de l’Eduard Mur que va parlar del passat, present i futur dels diferents sistemes de propulsió de la nostra flota de vehicles explicant els pros i contres de cadascun d’ells. 

A banda, el nostre director de Recursos Humans, Albert López, va participar a la taula rodona que es va portar a terme a l’estand de Ferrocarrils de la Generalitat de la Generalitat de Catalunya on diferents agents del sector van compartir experiències sobre com fomentar i incentivar la igualtat entre homes i dones, en un sector tan masculinitzat com el nostre. 

L’últim dia del congrés el vam tancar amb la ponència de la responsable de planificació, Neus Pérez que va parlar sobre la plataforma Sagalés On Demand (disponible per a Android i iOS), una solució tecnològica pensada i dissenyada per operar serveis a demanda i així oferir opcions de transport públic en aquelles zones de baixa densitat de població. 

Volem donar les gràcies a tothom qui ens va venir a veure durant aquests dies i als nostres professionals per les ponències que van realitzar. Moltes gràcies per la vostra visita!