1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS, PREMIADA COM A EMPRESA DE L'ANY PER LA REVISTA 'AUTOBUSES Y AUTOCARES'

13Novembre2023

SAGALÉS, PREMIADA COM A EMPRESA DE L'ANY PER LA REVISTA 'AUTOBUSES Y AUTOCARES'

El jurat dels premis “Les Empreses de l'Any” ha decidit guardonar Sagalés com a empresa de l'any 2024 en la categoria de transport regular.

Els Premis "Les Empreses de l'Any" tenen com a principal objectiu posar en valor el servei prestat a la societat pel sector del transport de viatgers per carretera a Espanya. Un servei que permet vertebrar el país, assegurar la mobilitat de tota la població independentment del lloc de residència i garantir el creixement econòmic.

Aquests premis s'atorguen des de l'any 1992 i suposen un reconeixement a la feina desenvolupada per diferents empreses d'àmbit estatal dedicades al transport de viatgers a diferents categories. A més de la categoria de transport regular on Sagalés ha estat reconeguda amb el guardó, els premis inclouen també les categories de transport discrecional, transport urbà i PIME-transport discrecional. Les empreses reconegudes en aquestes categories són Transports Antonio Díaz Hernández (Grup 1844), Arriva Madrid i Lux Bus, respectivament.

La cerimònia de lliurament se celebrarà el proper dimecres 20 de desembre a Ifema Madrid (Sala Retiro, situada entre els pavellons 8 i 10), a les 19.00 hores.

Des d'aquí volem mostrar la nostra enorme satisfacció i agraïment en ser reconeguts la nostra dedicació i el nostre compromís amb la mobilitat amb aquest guardó. Seguirem treballant dia a dia perquè ciutadans i ciutadanes puguin accedir a un transport públic eficient, sostenible i de qualitat.