1. inici
  2. Notícies
  3. LA VALIDESA DELS TÍTOLS DE TRANSPORT ADQUIRITS DURANT EL 2023 S’ALLARGA FINS AL 29 DE FEBRER DE 2024

04Desembre2023

LA VALIDESA DELS TÍTOLS DE TRANSPORT ADQUIRITS DURANT EL 2023 S’ALLARGA FINS AL 29 DE FEBRER DE 2024

L’Autoritat del Transport Metropolità, d’acord amb les diferents administracions consorciades, va aprovar allargar la validesa dels títols adquirits el 2023 fins al 29 de febrer de 2024 (abans era el 15 de gener). La decisió es va prendre com a resposta als canvis significatius que s’estan implementant en el sistema de bitlletatge. La intenció era que la ciutadania disposés d’un temps addicional per adaptar-se en la transició actual dels títols de transport integrats amb banda magnètica a la T-mobilitat recarregable i sense contacte, i mitigar així les preocupacions i inquietuds que la data inicial del 15 de gener generava.

A més a més, al motiu principal d’aquesta decisió s’hi va sumar el fet que les administracions consorciades en l’ATM estan pendents de conèixer les característiques reals de l’anunci fet pel Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible sobre aplicar la gratuïtat per a determinats perfils de persones usuàries.

Aquesta modificació de la caducitat, que ja és pública al DOGC, és aplicable a tots els títols de transport integrats de l’ATM de Barcelona així com a la targeta T-4. Per la seva banda, els títols integrats T-16 i la targeta T-verda mantenen la seva pròpia caducitat.