1. inici
  2. Notícies
  3. TREKKING BUS: EN AUTOBÚS AL MIRADOR DE CATALUNYA

19Maig2015

Foto: TrekPyrenees

TREKKING BUS: EN AUTOBÚS AL MIRADOR DE CATALUNYA

Sagalés estrena el 30 de maig el Trekking Bus el nou servei que et porta a la Gallina Pelada, el cim més alt de la Serra d’Ensija al Berguedà per a què gaudeixis d’una excursió a la muntanya acompanyat d’un guia professional, i una cata de cerveses artesanes.

Per només 45€ i amb sortides des de Granollers, Barcelona, Sabadell, Terrassa i Manresa, el Trekking Bus està pensat pels amants de la muntanya que vulguin descobrir un dels indrets amb millors vistes de tota Catalunya, amb l’acompanyament i explicacions d’un guia professional de muntanya, expert en flora, fauna i art romànic de la zona.

En aquesta travessa d’un dia, es pugen els 4 cims que formen la Serra d’Ensija del Berguedà: Gallina Pelada (a 2.317 metres d’altitud), Creu de Ferro (2.294 m.), Roca Blanca (2.289 m.) i Serrat Voltor (2.279 m.). Des del més alt les vistes són espectaculars, per això es coneix com el Mirador de Catalunya.

El preu inclou el viatge d’anada i tornada en autobús, l’excursió amb guia professional de muntanya de 5 hores aproximadament, assegurança i degustació de cerveses artesanes a Saldes. Per aquells que ho vulguin es pot afegir de forma opcional el pícnic necessari per fer tota l’excursió.

La Serra d’Ensija és una de les formacions muntanyoses més boniques dels Pirineus, degut a l’abundància de prats i als espais oberts que s’hi troben. Està situada entre el Pedraforca i els Rasos de Peguera. Mentre que la seva cara nord es caracteritza per parets moderades, la cara sud està formada per parets pràcticament verticals.