Sagales.com utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes

Més informació
  1. inici
  2. notícies
  3. SAGALÉS, AL VI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

27Maig2015

El senyor Sagalés dóna el tret de sortida als autobusos, a l'anterior edició.

SAGALÉS, AL VI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El cap de setmana del 13 i 14 de juny té lloc el VI Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui, organitzat per Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).  El dissabte dia 13 a la tarda s'exhibeixen els vehicles de transport de viatgers més antics participants en el ral·li a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, i diumenge 14 pel matí els cotxes circulen fins a Caldes de Montbui. Sagalés, TMB i ARCA reprenen la iniciativa que revalora el patrimoni i la història del transport col·lectiu. És per això que el 13 de juny de 16.00h a 21.30h podrem gaudir de franc d'una rica exposició de vehicles antics, a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, al costat de Plaça Espanya. El 14 de juny, la comitiva de vehicles surt d'aquest mateix punt a les 10.30h i recorre 40km fins a la vila termal de Caldes de Montbui, passant per la carretera antiga de Montcada i Reixac, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, fins a l’Avinguda Pi i Margall de Caldes de Montbui, on també s'exhibeixen els vehicles. El més antic té matrícula de l'any 1909, i és el Ford TT de Sagalés. De fet, Sagalés en porta 12 vehicles propis (Ford AA/Caba, 1929; Mercedes Benz 0319, 1968; Pegaso 5226 Obradrors, 1992, entre d'altres).

En la seva sisena edició, el ral·li manté la categoria d'internacional. Enguany també continuem oferint visites guiades i donem la oportunitat a que els visitants facin el ral·li amb nosaltres (places limitades). I també presenta novetats el 6è ral·li. I és que hi ha vehicles inèdits a la zona d'exposició, així com una àrea molt àmplia, divertida i amb gran varietat d'activitats per als més petits de Jovi i TMB Educa, i amb la presència del Pitufobus. 

Els patrocinadors i col·laboradors pels quals aquest acte és possible són: Atendo, Cocentro, MON, RM Plus Ultra, Generali Broker Bcn, Volvo, Solaris, KH Lloreda, Frigicoll, RS Turia, Josep Mas, Rodi i INDCAR.

 

Podeu consultar més informació del 6è Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics a la web www.rallybusclassic.org.

A Sagalés, tornem a fer història amb autobusos històrics.