1. inici
  2. Notícies
  3. SAGALÉS, AL VI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

27Maig2015

El senyor Sagalés dóna el tret de sortida als autobusos, a l'anterior edició.

SAGALÉS, AL VI RAL·LI INTERNACIONAL D’AUTOBUSOS CLÀSSICS

El cap de setmana del 13 i 14 de juny té lloc el VI Ral·li Internacional d’Autobusos Clàssics Barcelona - Caldes de Montbui, organitzat per Sagalés, la Fundació de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Associació per a la Recuperació i Conservació d’Autobusos (ARCA).  El dissabte dia 13 a la tarda s'exhibeixen els vehicles de transport de viatgers més antics participants en el ral·li a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, i diumenge 14 pel matí els cotxes circulen fins a Caldes de Montbui. Sagalés, TMB i ARCA reprenen la iniciativa que revalora el patrimoni i la història del transport col·lectiu. És per això que el 13 de juny de 16.00h a 21.30h podrem gaudir de franc d'una rica exposició de vehicles antics, a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, al costat de Plaça Espanya. El 14 de juny, la comitiva de vehicles surt d'aquest mateix punt a les 10.30h i recorre 40km fins a la vila termal de Caldes de Montbui, passant per la carretera antiga de Montcada i Reixac, La Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans, fins a l’Avinguda Pi i Margall de Caldes de Montbui, on també s'exhibeixen els vehicles. El més antic té matrícula de l'any 1909, i és el Ford TT de Sagalés. De fet, Sagalés en porta 12 vehicles propis (Ford AA/Caba, 1929; Mercedes Benz 0319, 1968; Pegaso 5226 Obradrors, 1992, entre d'altres).

En la seva sisena edició, el ral·li manté la categoria d'internacional. Enguany també continuem oferint visites guiades i donem la oportunitat a que els visitants facin el ral·li amb nosaltres (places limitades). I també presenta novetats el 6è ral·li. I és que hi ha vehicles inèdits a la zona d'exposició, així com una àrea molt àmplia, divertida i amb gran varietat d'activitats per als més petits de Jovi i TMB Educa, i amb la presència del Pitufobus. 

Els patrocinadors i col·laboradors pels quals aquest acte és possible són: Atendo, Cocentro, MON, RM Plus Ultra, Generali Broker Bcn, Volvo, Solaris, KH Lloreda, Frigicoll, RS Turia, Josep Mas, Rodi i INDCAR.

 

Podeu consultar més informació del 6è Ral·li Internacional d'Autobusos Clàssics a la web www.rallybusclassic.org.

A Sagalés, tornem a fer història amb autobusos històrics.