1. inici
  2. Notícies
  3. UN ANY MÉS, SAGALÉS VA COL·LABORAR A L’ONCODINES TRAIL

11Abril2024

UN ANY MÉS, SAGALÉS VA COL·LABORAR A L’ONCODINES TRAIL

El passat 13 d’abril, Sagalés va col·laborar econòmicament amb l’OnCodines Trail, el repte solidari que centra la seva acció en la lluita contra el càncer, que destina tots els diners recaptats a la Fundació OncoVallès, la Barcelona Brain Health Inititive i Fundació Enriqueta Villavecchia. A banda, Sagalés a través de Lafuente, la seva divisió de transport sanitari, va realitzar la cobertura sanitària en alguns dels punts d’avituallament del trail amb diverses ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB), una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) i amb el suport de Tècnics d’Emergències Sanitàries (TES), personal d'infermeria (DUI) i un metge.  

L'OnCodines Trail és un repte esportiu solidari que consta de dos recorreguts d'aproximadament 43km o 63km (caminant) i 78km (corrent) amb sortida des de Bigues i Riells i arribada a Sant Feliu de Codines. El repte s'ha de realitzar per equips formats d'entre 2 a 6 persones (sempre ha d'haver-hi 2 persones de l'equip en el recorregut) per un traçat que és bona part muntanyós i pistes forestals, tot i que també es passa per nuclis urbans.

També vam estar presents a la cursa amb la participació de dos equips que estan formats per treballadors de diferents àrees de serveis centrals i bases i que van realitzar els 78 km corrent; l’equip dels Sagalés Runners Solidaris i l’equip de Ses Illes. Aquests van tenir per objectiu completar la cursa i voluntàriament tothom qui vulgués va poder fer un donatiu a la web del trail per la lluita contra el càncer a través d’un dels dos equips.

Amb aquesta acció, Sagalés i Lafuente col·laboren activament amb la recaptació de fons que es destinen al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació. I a més, van reafermen el seu compromís amb l’esport i amb els valors que fomenta la pràctica esportiva.